Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2007 08:36

Цушку заборонили агітувати за СПУ на фоні МВС

Цушку заборонили агітувати за СПУ на фоні МВС
Окружний адміністративний суд Києва визнав, що міністр внутрішніх справ, кандидат в народні депутати від СПУ Василь Цушко у відеоролику цієї політичної сили здійснював передвиборчу агітацію, використовуючи свої службові повноваження.

Відповідне рішення сьогодні винесла колегія суддів Окружного адміністративного суду Києва.

Як йдеться у постанові суду, 11 вересня на телеканалі "ІСТV" та "Інтер" було показано передвиборчий агітаційний ролик СПУ, в якому кандидат в народні депутати від цієї політичної сили Цушко був знятий на фоні МВС, а також у своїй агітаційній промові використовував інформацію, що стосується результатів роботи МВС за час його керівництва цим відомством.

Крім того, зазначається у постанові суду, у відеоролику міститься логотип СПУ, проте була відсутня інформація, що виступаюча особа є кандидатом в народні депутати від цієї політичної сили, а тому, оскільки загальновідомо, що Цушко є главою МВС, у суспільстві могла сформуватися думка, що інформація, яка лунає з телеекрану, належить саме міністру МВС, а не кандидату в народні депутати від СПУ Цушку.

Крім того, своєю постановою суд зобов"язав Цушка надалі утриматися у передвиборчій агітації від використання символіки МВС чи інформації, яка стосується діяльності цього відомства, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Цушку заборонили агітувати за СПУ на фоні МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути