середа, 18 серпня 2010 20:37

Цушку уріжуть фронт роботи

Цушку уріжуть фронт роботи

Найближчим часом у Міністерстві економіки планується провести реорганізацію і перевести зовнішньоторговельний блок у підпорядкування Міністерству закордонних справ.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на джерело в уряді.

В підпорядкування МЗС планується передати напрямки, якими в Мінекономіки займаються заступники міністра Валерій П'ятницький, Валерій Мунтіян і Василь Мармазов.

"Фактично, це буде реорганізація з метою економізації зовнішньої політики, про необхідність якої не раз заявляв президент. Це питання обговорюється вже давно", - уточнив співрозмовник агентства.

"Зараз усі чекають повернення з відпустки прем`єр-міністра, після чого і може бути прийняте остаточне рішення", - додав він.

Джерело також повідомило, що за інформацією, що є в нього, Віктор Янукович підтримує ідею такої реорганізації Мінекономіки.

Як відомо, торговельно-економічні місії при посольствах України вже переведені з підпорядкування Мінекономіки в підпорядкування МЗС.

Зараз ви читаєте новину «Цушку уріжуть фронт роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути