Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 11:07

Цушко з реанімації звернувся до міліціонерів

 Міністр внутрішніх справ Василь Цушко продовжує контролювати роботу довіреного йому відомства. Про це йдеться  у зверненні Цушко до особового складу органів і підрозділів МВС.

Як стверджує Цушко, причинами, що спонукали його написати своє звернення стали "жорстокі нападки" на його особисту адресу і на адресу МВС взагалі з боку "певних політичних сил".

У зв"язку з цим, Цушко гарантує, що він продовжує, "як і раніше", нести відповідальність за все, що відбувається у міністерстві, і не дозволить, "щоб хоч один співробітник міністерства постраждав через необґрунтовані політичні нападки".

"Дуже скоро, після курсу лікування, я повернуся до своїх обов"язків міністра. Але і сьогодні ми з вами, як і раніше, знаходимося в одних рядах, я постійно у курсі всіх завдань міністерства, колегія МВС працює у постійному зв"язку зі мною", – заявив головний міліціонер України.

Цушко наголосив, що у всіх своїх діях він керувався і керуватиметься виключно Конституцією і законами України, а також завірив, що робив і робитиме "все, щоб міліція, рядові співробітники залишалися поза політикою", повідомляє  Обком

Зараз ви читаєте новину «Цушко з реанімації звернувся до міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути