Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 08:31

Цушко: "Я двічі зупиняв початок громадянської війни в країні"

Міністр внутрішніх справ, член Соцпартії Василь Цушко вважає, що Україна зараз знаходиться біля "небезпечної межі", оскільки в країні - двовладдя.

Про це Цушко заявив у четвер в Сімферополі.

"Ми виходимо до небезпечної межі. Чому це відбувається? Тому що в країні двовладдя. У нас існує сьогодні влада парламентської коаліції на чолі з Януковичем, Морозом і Симоненком, і уряд у них. І є друга частина влади - є президент Ющенко і Тимошенко", - сказав він.

"У нас немає опозиції. У президента Ющенка під контролем СБУ, Міністерство закордонних справ, Міністерство оборони, губернатори всіх областей і глави адміністрацій всіх районів. До речі, губернатори і глави адміністрацій не завжди виконують ухвали уряду. Тобто Янукович уміє, але не може на них впливати. І у нас є Тимошенко, яка контролює 17 обласних рад, і її представника – голову Верховного суду. Маємо двовладдя!", - обурився Цушко.

За його словами, зокрема через таку ситуацію одні називають його героєм, інші – ворогом.

"Одні говорять, що я - герой, інші говорять, що я - ворог", - відзначив Цушко, згадуючи про травневі події в Генеральній прокуратурі.

Глава МВС в черговий раз заявив, що Генпрокуратуру захопили цивільні особи під керівництвом "авантюристів з секретаріату президента", а міліція лише "дала їм по зубах".

"Я примусив їх дотримуватися закону. І вони ні за що не можуть мене притягти, тому що я діяв згідно із законом", - сказав він.

Цушко також заявив, що потім зупинив входження внутрішніх військ до Києва.

"Насправді, я двічі зупиняв початок громадянської війни в країні", - сказав Цушко. повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Цушко: "Я двічі зупиняв початок громадянської війни в країні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути