Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2007 14:10

Цушка допитають у Генпрокуратурі сьогодні-завтра

Василь Цушко, що подав у відставку з посади міністра внутрішніх справ, найближчим часом буде опитаний у зв"язку з його заявою про можливе отруєння. Про це на прес-конференції в Одесі заявив генпрокурор Олександр Медведько.

"Є домовленість, що він (в.о. міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко) вийде на нього (Цушка), а, можливо, вже і вийшов..., що вчора-сьогодні ми його (Цушка) опитаємо, і після буде прийнято відповідне рішення", - сказав генпрокурор.

Медведько також повідомив, що Генпрокуратура займалася перекладом медичних документів з німецької мови й опитувала свідків.

Станом на 12 жовтня Генпрокуратура ще не прийняла рішення щодо заяви Цушка про можливе його отруєння, оскільки не могла опитати його в зв"язку з хворобою.

"Рішення на даний час не прийнято в зв"язку з його хворобою і неможливістю опитати його за тими фактами, що викладені в його заяві", - повідомляла прес-служба Генпрокуратури.

30 вересня міністр внутрішніх справ, кандидат у народні депутати від Соцпартії Цушко прийняв рішення піти у відставку в зв"язку з погіршенням стану здоров"я.

26 вересня на прес-конференції Цушко надав документальні підтвердження факту виявлення в його крові теофіліну в летальних дозах і дигоксину, що привели до інфаркту міокарда.

27 вересня Цушко передав заяву з проханням про порушення кримінальної справи генпрокурору і підкреслив, що буде наполягати на порушенні кримінальної справи Генпрокуратурою за фактом його отруєння, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Цушка допитають у Генпрокуратурі сьогодні-завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути