Ексклюзиви
вівторок, 20 серпня 2019 17:27

Цькування професора Іванова і його сім'ї викликає питання до правоохоронців - Сазонов

Цькування професора Іванова і його сім'ї викликає питання до правоохоронців - Сазонов
Політолог Кирило Сазонов прокоментував переслідування поліцейськими сім'ї професора Валерія Іванова. Фото: Радіо Свобода

Переслідування поліцейськими сім'ї відомого журналіста, професора Валерія Іванова викликало серйозний резонанс в суспільстві.

Про це в ефірі телеканалу "Наш" заявив політолог Кирило Сазонов.

"Коли Порошенко йде свідком, резонанс йде на всю країну - всі ЗМІ про це пишуть, всі показують, ми обговорюємо. Коли правоохоронці "кріплять" професора журналістики Валерія Іванова, коли його син-журналіст з двома маленькими дітьми від правоохоронців біжить за кордон, ховається - це менший резонанс, але все-таки це відомий журналіст, науковець, його дитина і внуки. Тут теж громадський резонанс великий, і до правоохоронців теж є питання. Які задають - і "Бігус.інфо" проводить розслідування, й інші журналісти", - заявив політолог.

Нагадаємо, в травні 2019 року професор, президент Академії української преси Валерій Іванов заявив про те, що поліцейські провели обшук в його будинку, а пізніше здійснювали ряд дій, що порочать його ділову репутацію. В його будинку проходять обшуки. Іванов впевнений, що таким чином поліцейські намагаються дістатися до його сина Дениса Іванова - куратора ФБ-пабліку ACAB UA, що спеціалізується на оприлюдненні корупційних дій представників силових органів. Один з фігурантів розслідувань групи - заступник начальника ГУ Нацполіції, кандидат на одну з посад в ДБР - Євген Шевцов, який не пройшов конкурсний відбір, у тому числі - через результати численних журналістських розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «Цькування професора Іванова і його сім'ї викликає питання до правоохоронців - Сазонов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути