вівторок, 17 червня 2008 08:24

Чиновників НАТО закидали майонезом біля ресторану "Монастирська трапеза"

Активіст партії "Братерство" Віталій Філіпчук закидав "майонезнимі бомбами" автомобіль Генерального секретаря НАТО Яапа де Хооп Схеффера, коли той сідав в нього після відвідин парламенту. Інцидент трапився під стінами Верховної Ради.

Як повідомляє прес-служба "Братства", активістові вдалося підібратися до автомобіля Яапа де Хооп Схеффера, не дивлячись на безпрецедентні заходи безпеки, в яких були задіяні співробітники МВС, Державної охорони, СБУ і приватні охоронні структури.

Навіть після скоєння акції охорона була не в змозі дати адекватну відповідь, і "братчику" вдалося безперешкодно відступити. Лише за 2 квартали від місця події він був затриманий "особами в штатському". На думку представників партії, це зайвий раз свідчить про слабкість вітчизняних силовиків і неготовність України до участі в ПДЧ.

При затриманні Філіпчук був жорстоко побитий приватною охороною і співробітниками міліції. Його відвели до Верховної Ради з метою продемонструвати "терориста" Генеральному секретареві і показати "ефективність" роботи українських спецслужб. Філіпчука помістили в Печерський райвідділ міліції Києва.

Також делегацію чиновників НАТО у повному складі на чолі з Яапом де Хооп Схефферома представники "Братства" атакували "майонезнимі бомбами" на виході з ресторану "Монастирська трапеза", що біля Видубицького монастиря (Центральний Ботанічний сад столиці).

Нагадаємо, 16-17 червня в Україні з візитом перебуває делегація Північноатлантичної Ради і Генсек НАТО Яап де Хооп Схеффер пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Чиновників НАТО закидали майонезом біля ресторану "Монастирська трапеза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути