середа, 24 лютого 2021 15:41

Чиновник сходив на акцію за Стерненка - потім звільнився з ОП

Чиновник сходив на акцію за Стерненка - потім звільнився з ОП
Сергій Кошман подав у відставку. Фото: Facebook-сторінка Sergey Koshman

Керівник експертної групи з внутрішньої та гуманітарної політики Офіса президента Сергій Кошман написав заяву про звільнення після оголошення обвинувального вироку Сергію Стерненку.

Про це він повідомив у Facebook.

"Написав заяву про звільнення з Офіса президента. Бо ходити на протести на Банкову, працюючи на Банковій, доволі дивно. Інших інструментів впливу я поки що не бачу. Майже за рік переконався, що експертних порад там особливо не потребують. Після побаченого трохи частіше молитимуся за долю України", - написав Кошман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти оголосили початок безстрокової акціі на підтримку Стерненка

23 лютого 2021-го одеський суд у справі викрадення та катування людини призначив громадському активісту, екслідеру одеського "Правого сектору" Сергію Стерненку 7 років і 3 місяці ув'язнення з конфіскацією половини майна.

Після оголошення вироку Україною прокотилась хвиля протестів проти ув'язнення Стерненка. Наймасовіший мітинг відбувся в Києві. Кілька тисяч демонстрантів зібралися біля будівлі Офіса президента на вул. Банковій. У результаті постраждали 27 правоохоронців. 24 активних учасників акції доправляли до управлінь поліції. У них узяли пояснення і відпустили.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник сходив на акцію за Стерненка - потім звільнився з ОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути