Ексклюзиви
вівторок, 08 січня 2008 12:06

Чим займаються депутати у різдвяні дні

З 8 по 12 січня народні депутати працюють у комітетах та фракціях парламенту, повідомили в Інформаційному управлінні апарату Верховної Ради України.

Станом на 8 січня у комітетах ВР на розгляді знаходиться 174 законопроекти. Найбільше опрацьовується законопроектів у комітетах: з питань економічної політики – 31, з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування – 21, з питань аграрної політики та земельних відносин – 20.

У комітетах також знаходяться законопроекти, до яких комітети мають подати свої пропозиції. Зокрема, комітет з питань правової політики готує пропозиції до 35 проектів, з питань економічної політики - до 32, з питань європейської інтеграції – до 28, з питань бюджету – до 23.

На засіданнях комітетів цього тижня розглядатимуться законопроекти, рішення щодо яких Верховна Рада ухвалюватиме на пленарному тижні 15-18 січня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Чим займаються депутати у різдвяні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути