Ексклюзиви
субота, 15 січня 2022 16:05

Чи посадить Зеленський Порошенка

Чи посадить Зеленський Порошенка
Зеленський мріє перетворити Порошенка на Януковича, але водночас не помічає, як перетворюється на Януковича сам, вважає історик Сергій Громенко. Фото: Reuters

Володимир Зеленський бачить у Петру Порошенку реальну загрозу, а в його ув'язненні – порятунок власного рейтингу, вважає історик Сергій Громенко.

"Можна було б зрозуміти логіку Зеленського, якби він звинуватив Порошенка в незаконному збагаченні чи зловживанні владою. Народ у нас не любить багатих, це факт, тож були б підстави сподіватися на громадську підтримку обвинувачення. Але чи багато людей реально повірять у зраду Порошенка? Не думаю", – переконаний він.

Постачання вугілля з непідконтрольних територій і зараз триває повним ходом. Якщо Порошенка засудять за цим звинуваченням, то за ним же автоматично судитимуть і Зеленського після завершення каденції, переконаний Громенко.

"Страх Януковича перед конкуренцією з Тимошенко привів її в тюрму, а його – в обійми Росії із закономірним фіналом. Якщо особиста відраза Зеленського до Порошенка переважить здоровий глузд – станеться те саме. Зеленський відчайдушно мріє перетворити Порошенка на Януковича, але водночас не помічає, як перетворюється на Януковича сам. Залишився буквально один крок", – зазначив історик.

Повну версію матеріалу читайте тут.

20 грудня Порошенку оголосили підозру в держзраді у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій.

В офісі генпрокурора підписали клопотання про арешт з альтернативою застави в 1 млрд грн.

Зараз Порошенко перебуває у дипломатичному турне за кордоном. Планує повернутися в Україну 17 січня.

Зараз ви читаєте новину «Чи посадить Зеленський Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути