Ексклюзиви
неділя, 13 квітня 2008 11:35

Черновецький зі своїм блоком лідирують у опитуваннях

Соціологічна служба "Юкрейніан соціолоджі сервіс" оприлюднила результати опитування киян, проведеного 2-10 квітня 2008 р. (1507 респондентів з 10 районів Києва, репрезентативна квотна вибірка).

За даними дослідження електоральних симпатій до політичних сил, що беруть участь в дострокових виборах в столиці, лідерство закріпив за собою Блок Леоніда Черновецького. Це цілком закономірно, оскільки діючий мер Леонід Черновецький вже не перший тиждень з великим відривом випереджає решти претендентів. За даними "Юкрейніан соціолоджі сервіс" його рейтинг протягом першого тижня квітня склав 36,6%. Рейтинг команди Блоку досяг 25,6% і демонструє стабільну динаміку зростання. Протилежною тенденцією характеризується рейтинг БЮТ, який знизився до 19,6% після оприлюднення персонального складу першої "п`ятірки" та прізвища офіційного кандидата в мери.

Отримані результати співпадають (в рамках статистичної похибки) з рейтингами, поданими Центром суспільних досліджень "Український меридіан". За даними досліджень "Українського меридіана" (опитано 2000 осіб, похибка +-2,2 %), перше місце належить Блокові Леоніда Черновецького" з 25,1% на друге спустився БЮТ, який раніше ділив лідерство з Блоком Леоніда Черновецького – 18,8%. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький зі своїм блоком лідирують у опитуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути