Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 18:11

Черновецький носить труси Бонда, аби підкреслити своє достоїнство (ФОТО)

Білі труси Леоніда Черновецького, в яких той пірнав в ополонку на Водохреще, ймовірно тієї ж торгової марки, що і білизна Джеймса Бонда.

Йдеться про ті блакитні плавки, в яких агент 007 (у виконанні британського актора Деніела Крейга) плаває у фільмі "Казино Рояль".

"Боксерки" мера Києва і шорти агента 007 - це творіння італійської компанії Gridgioperlа, яка спеціалізується на створенні спідньої білизни ось вже декілька десятиріч.

Як правило, такі трусики чоловіки надягають під ділові костюми відомих і дуже дорогих торгових марок, як Кiton або Brioni. "Комсомолка" зідзвонилася з представником італійського бренду в столиці та дізналася, що Brioni насправді випускає окрім костюмів ще і спідню білизну. Але ці моделі більше схожі на шорти, для їх створення використовуються виключно натуральні тканини, а тому вони не обтягують стегна. У цьому ж магазині продають і білизну від торгової марки Gridgioperlа.

- Gridgioperlа - білизна з натуральних матеріалів - бавовни або шовку, - розповіли "Комсомолці" в одному з бутиків Києва. - Щоб вона облягала, італійці додають 3% еластана. Найпопулярніший колір - білий.

У столиці є тільки два місця, де продають білизну цієї італійської фірми, в усякому разі так запевняють продавці-консультанти. І коштують вони від 300 до 500 гривень. А халат від Gridgioperlа в Києві можна придбати за 2000 гривень. Леонід Черновецький, звичайно, може дозволити собі і більше, але іноді, як мер Києва зізнався "Комсомолці", він вважає за краще економити.

- "Боксерки" обирають консервативні чоловіки, - розповіла "Комсомолці" практикуючий психолог Вікторія Ульянченко. - Спідньому білого кольору віддають перевагу чоловіки, які хочуть підкреслити своє достоїнство. Це говорить про розкутість людини. Черновецький хоче, аби його сприймали не тільки як політика, але і як чоловіка в розквіті сил. Вибір обтягуючої спідньої білизни - бажання підкреслити свою сексуальність та зрілість.

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Черновецький носить труси Бонда, аби підкреслити своє достоїнство (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути