Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2007 08:23

Черновецький не підпише рішення Київради щодо земельних питань

Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що навряд чи підпише усі рішення Київради щодо земельних питань, які були прийняті на сесії 1 жовтня.

Як повідомили в прес-службі КМДА, мер зазначає, що рішення останньої сесії Київради, які стосуються землі, він розглядатиме особливо ретельно.

"Навряд чи я підпишу усі рішення Київської міської ради щодо виділення землі, які були прийняті на останньому засіданні", - цитує слова Черновецького прес-служба.

Міський голова допускає, що ряд рішень, які тоді приймалися, мають порушення або утискають права киян. "Якщо я не був присутній на сесії, то це не привід протягувати земельні питання, які можуть виявитися протизаконними", - підкреслює мер.

При цьому Черновецький нагадав, що новою владою було відмінено вже не одне рішення щодо незаконної забудови, прийняте попередньою владою.

1 жовтня депутати Київської міської ради, без участі фракцій БЮТ, Партії регіонів та депутатської групи Кличка, підтримали майже всі земельні питання, яких було внесено до порядку денного сесії понад 400.

Майже всі ці питання приймалися без доповідей та пояснень, лише за номером у порядку денному та "ключовими" словами з назви відповідного проекту рішення, які озвучувались секретарем Київради Олесем Довгим, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не підпише рішення Київради щодо земельних питань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути