Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 16:09

Черновецький готовий повернути Кільчицьку

Черновецький готовий повернути Кільчицьку
Ірена Кільчицька завжди буде мати можливість працювати у міськадміністрації, якщо побажає. Про це сказав мер Києва Леонід Черновецький.

"Я думаю, що вона може претендувати на посаду першого заступника голови Київської міської державної адміністрації... хоч завтра, якщо вона напише заяву", - додав мер.

Черновецький пояснив звільнення Кільчицької з посади заступника голови Київської міської державної адміністрації тиском на неї з боку Міністерства внутрішніх справ.

Водночас Черновецький допускає призначення на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації колишнього першого заступника міністра охорони здоров"я Олександра Орду.

Він повідомив, що раніше ніколи не зустрічався з Ордою, однак знає його кваліфікацію і знає, що в Орди є відповідний досвід роботи.

У зв"язку із цим мер має намір зустрітися з Ордою і за результатами цієї зустрічі ухвалити рішення щодо можливості призначення його заступником голови.

"Від моїх вражень і від нашої розмови буде залежати: буде він (Орда) працювати заступником, або не буде", - сказав Черновецький.

18 червня Черновецький звільнив Кільчицьку. Кільчицка звільнилася за власним бажанням, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький готовий повернути Кільчицьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути