Ексклюзиви
неділя, 02 березня 2008 13:20

Черномирдін каже, що Тимошенко має знати коли відключать газ

Продовження постачань палива Україні 3 березня залежать від українського уряду, заявив посол РФ в Україні Віктор Черномирдін, відповідаючи на запитання, чи виконає "Газпром" свої погрози скоротити постачання газу на 25%.

"Це ви повинні запитати у свого уряду: вони заплатили, вони розрахувалися, вони залишать громадян України без газу? Ну, я думаю, до громадян України не дійде", - сказав посол.

"Не "Газпром" погрожував, просто не платять, платити ж треба починати. Вже третій місяць пішов цього року, тільки через це", - пояснив Черномирдін причини розбіжностей.

За його словами, "процес не дуже зрозумілий". "Домовилися, переговорили, все було узгоджено, зараз йдуть якісь затягування, я думаю, пов`язані з внутрішніми справами, тобто міняють систему або хочуть поміняти систему усередині країни", - відзначив дипломат.

Черномирдін наголосив, що ніхто з керівництва України не висловився проти оплати газу.

"Сума визначена, вона не міняється, вона була визначена ще минулого року на цей рік, так що тут об`єктивних причин якихось немає", - сказав посол. Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін каже, що Тимошенко має знати коли відключать газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути