субота, 05 квітня 2014 19:12

Через знижку на газ для України Росія недоотримала 11 мільярдів доларів - Міллер

Через знижку на газ для України Росія недоотримала 11 мільярдів доларів - Міллер
Олексій Міллер Фото: mn.ru

Росія оцінює недоотримані доходи через знижку на газ для України в 11 мільярдів 400 мільйонів доларів. Про це заявив глава "Газпрому" Олексій Міллер.

"За період дії харківських угод, за період дії цієї знижки, сума знижки склала 11 мільярдів 400 мільйонів доларів. Це та сума, яку недоотримав російський уряд, російських бюджет", - наголосив Миллиер в інтерв'ю телеканалу НТВ, пише ТСН.ua.

"Коли зараз денонсовані харківські угоди, треба розуміти, що зник і предмет договору, оскільки Росія платила за перебування Чорноморського флоту в Україні, в Севастополі в рахунок майбутнього договору, в рахунок продовження договору, тобто Росія платила авансом. З урахуванням цього сума в 11 мільярдів 400 мільйонів доларів, це борг, який утворився у України перед Російською Федерацією", - нарахував Міллер.

Раніше прем'єр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія планує стягнути недоодержані доходи бюджету у зв'язку з наданням знижки на газ.

Зараз ви читаєте новину «Через знижку на газ для України Росія недоотримала 11 мільярдів доларів - Міллер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути