Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2007 09:48

Чечетов: Ющенко не подаватиме Тимошенко втретє

Депутат Верховної Ради Михайло Чечетов (фракція Партії регіонів) прогнозує зміну формату коаліції у разі повторної відмови Верховної Ради призначити лідера фракції БЮТ Юлію Тимошенко прем"єр-міністром.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Перший національний" 17 грудня.

На думку депутата, Президент Віктор Ющенко у разі повторної відмови Ради призначити Тимошенко прем"єром не буде подавати в парламент третє подання щодо її кандидатури.

"Я думаю Президент буде мати моральне право сказати: "Ну, що ви мене ганьбите на весь світ, раз кандидатура не відбулася - знаходьте усередині коаліції нову кандидатуру", - сказав Чечетов.

Він припустив, що в такому випадку БЮТ на чолі з Тимошенко відмовиться від формування Кабінету міністрів і у зв"язку із цим коаліція буде переформатована.

"Я розумію, що на це не піде пані Тимошенко: вона грюкне дверима, піде в опозицію й тоді будуть створені нова конфігурація й парламентська більшість і Кабінетів міністрів", - припустив він.

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Анатолій Толстоухов виступає за створення коаліції із ПР, блоку Литвина й частини депутатів від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко впевнена в неможливості створити коаліцію Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" і Партії регіонів.

29 листопада фракції "Блок Юлії Тимошенко" і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Раді створили парламентську коаліцію (більшість) - "Коаліцію демократичних сил", пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Ющенко не подаватиме Тимошенко втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути