Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 10:50

БЮТівець скуповує ЗМІ на Сході України для інформаційної підтримки Тимошенко

Народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко Олександр Фельдман створює власний медіа-холдинг.

Як повідомили у прес-службі депутата, в умовах кризи, коли багато бізнесменів заморожують або продають непрофільні медіа-активи, Фельдман вирішив збільшити присутність в інформаційному просторі.

За інформацією прес-служби, цього тижня найбільше харківське регіональне видання "Время" почало випускати регіональні продукти у 9 південно-східних областях країни.

Також завершуються роботи над створенням у Харкові сучасного медіа-центру, який буде розташований у приміщенні головного офісу концерну "АВЕК" в центрі міста. Медіа-центр, який почне свою роботу в грудні, буде обладнаний за останніми технічними стандартами і надалі розвиватиметься як регіональне інформагентство.

Кінцева мета засновника – формування багатопрофільного медіа-холдингу, продукти якого будуть орієнтовані на аудиторію південного сходу України. Окрім уже існуючих видавничого будинку "Время", газет "50+" і НЕП, медіа-центру та інформагентства "Вовремя", до складу холдингу входитимуть регіональний інтернет-портал, супутниковий телеканал і одна з харківських радіокомпаній.

За неофіційною інформацією, у фінансуванні цього проекту, крім самого Фельдмана, беруть участь представники іноземного капіталу.

Експерти харківського медіа-ринку позв`язують таку інформаційну активність народного депутата з підготовкою до президентської виборчої кампанії і бажанням іноземних бізнес-партнерів Фельдмана надати підтримку Тимошенко на ключовому для неї північно-східному "політичному фронті", зазначають у прес-службі, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець скуповує ЗМІ на Сході України для інформаційної підтримки Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути