Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 14:13

БЮТівець розповів, як Черновецкий тиснув на нього через Довгого

Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Київській міській раді звинувачує мера Києва Леоніда Черновецького і його команду в тиску на її депутатів.

Про це журналістів повідомили голова фракції БЮТ в Київраді Олександр Зінченко і перший заступник голови фракції Тетяна Меліхова.

"Вже є спроби тиску на окремих депутатів, як, наприклад, на депутата Київради від нашого блоку Сенчука Василя", - сказала Меліхова.

За її словами, напередодні голосування Київради за обрання його секретарем Олеся Довгого, Сенчуку надійшов дзвінок від Черновецького, під час якого депутатові рекомендувалося проголосувати за Довгого.

Меліхова нагадала, що Сенчук не брав участь в цьому голосуванні і розповів про цей дзвінок фракції.

За її словами, після цього Черновецький видав розпорядження про перевірку діяльності комунального підприємства "Київське міське бюро технічної інвентаризації", яке Сенчук очолює.

У свою чергу, Зінченко припустив, що є і інші спроби тиску на депутатів БЮТ, проте вони більш тіньові і здійснюються через підставних осіб, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець розповів, як Черновецкий тиснув на нього через Довгого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути