Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 08:31

БЮТівець Фельдман назвав Ющенка боягузом

Керівник Харківського відділення Блоку Юлії Тимошенко Олександр Фельдман вважає, що заява Президента України Віктора Ющенко про незаконність дій СБУ у відношенні Харківської міськради є свідченням "боягузтва глави держави". Зокрема, на думку Фельдмана, Президент "злякався перевиборів у Харкові, тому що не хоче здавати стратегічне місто країни представникові БЮТ".

Нагадаємо, глава держави розцінив дії харківського управління СБУ по відношенню до міськради як незаконні і зажадав "не допустити колапсу в органах місцевого самоврядування в Харкові".

Він також підтримав ініціативу ряду народних депутатів у частині створення ТСК по розслідуванню інциденту, що стався 18 березня.

Нагадаємо, у вівторок увечері всупереч рішенню суду співробітники Харківського УСБУ і бійці спецпідрозділу "Альфа" спробували вивезти документи, незаконно вилучені з архіву і відділу кадрів Харківської міської ради. У результаті дій одного зі співробітників СБУ постраждали Харківський міський голова Михайло Добкін і народний депутат Дмитро Святаш, пише Цензор.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець Фельдман назвав Ющенка боягузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути