середа, 20 червня 2007 08:49

БЮТ замінить своїх людей у Київраді

Фракція БЮТ у Київській міській раді планує зареєструвати нових депутатів, замість виключених, до проведення дострокових виборів у Верховну Раду. Про це заявив народний депутат V скликання від БЮТ, голова політради БЮТ у Києві Анатолій Семинога.

"У нас сьогодні активно працюють юристи. Є позови в судах. Я переконаний, що ще до завершення цього виборчого процесу ми це питання вирішимо", - сказав він.

Семинога наголосив, що "закон про імперативний мандат сьогодні діє".

"Юристи БЮТ відпрацювали схему приведення депутатів до присяги. Ця процедура відпрацьована на всіх судових рівнях - від районного суду до Верховного. І нам залишається цю процедуру пройти", - зазначив Семинога.

Щодо прізвищ тих, хто прийде в Київраду на зміну викресленим зі списків депутатам, Семинога повідомив, що це будуть наступні 15 кандидатів згідно із списком БЮТ на місцеві вибори, який офіційно зареєстрований в територіальній виборчій комісії.

У списку депутатів Київради, яким рішенням з`їзду БЮТ 2 червня були достроково припинені депутатські повноваження, прізвища тих, хто пройшов на місцевих виборах за списками БЮТ у міськраду, але пізніше вийшов з однойменної фракції.

Це Андрій Андрюшкін, Андрій Артеменко, Віталій Бабак, Микола Бойчук, Михайло Бродський, Олександр Данилов, Олександр Драпій, Олексій Євлах, Світлана Зоріна, Андрій Іванов, Олексій Кривопишин, Леонід Крючков, Віктор Манжура, Олександр Притика, Олександр Свербіус, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ замінить своїх людей у Київраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути