середа, 10 вересня 2008 11:26

БЮТ вимагає відставки Кернеса

Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Харківській міській раді вимагає почати процедуру відставки Геннадія Кернеса з поста секретаря Харківської міськради. Про це говориться в заяві фракції, поширеній прес-службою.

У заяві також міститься вимога "перестати ухилятися від добровільної співпраці з тимчасовою слідчою комісією з розслідування обставин по фактах порушення Конституції України, законів України мером Харкова Михайлом Добкіним і секретарем Харківської міської ради Геннадієм Кернером в системі тарифних, майнових, земельних, бюджетних і фінансових відносин при виконання ними своїх службових обов"язків".

"Вимагаємо від Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса взяти участь в наступному засіданні комісії і дати необхідні пояснення в рамках розслідування", - наголошується в заяві.

Серед причин цих вимог фракція БЮТ називає "вислови харківських міських властей на підтримку створення коаліції між БЮТ і Партією регіонів".

"До тих пір, поки вказані особи займають керівні пости в місті і є членами Партії регіонів, конструктивний діалог між нами на міжпартійному, міжособовому і політичному рівні неможливий", - підкреслюється в заяві.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вимагає відставки Кернеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути