понеділок, 30 червня 2008 15:00

БЮТ відібрав у Рибакова депутатський мандат

БЮТ відібрав у Рибакова депутатський мандат
З"їзд БЮТ позбавив народного депутата Ігоря Рибакова депутатського мандата.

Як повідомило джерело в БЮТ, відповідне рішення було ухвалене сьогодні під час з"їзду. З"їзд відбувався за закритими дверима, без участі представників ЗМІ.

Крім того, під час з"їзду було ухвалене рішення про позбавлення депутатських мандатів ряд депутатів місцевих рад, що обиралися від БЮТ.

Джерело також повідомило, що під час з"їзду було ухвалене рішення не давати жодних коментарів і офіційно не оприлюднювати рішення блоку. Чим викликане таке рішення співрозмовник агентства не уточнив.

Народний депутат від БЮТ Рибаков написав заяву про вихід з коаліції. Крім того, 27 червня було оприлюднено рішення Конституційного Суду, яким, зокрема, визнано неконституційними положення ч. 5, 6 ст. 13 Закону України "Про статус народного депутата України" щодо права народного депутата вільно виходити зі складу фракції або не входити до жодної із зареєстрованих депутатських фракцій, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ відібрав у Рибакова депутатський мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути