четвер, 22 листопада 2007 14:03

БЮТ розпочинає збір підписів за дострокові вибори мера Києва

Фракції БЮТ у Київраді БЮТ розпочинає збір підписів за дострокові вибори до Київради та міського голови Києва. Про це йдеться в заяві фракції, поширеній у четвер.

Вони відзначають, що причиною цього стали невиконання міського бюджету, участь у сесії осіб, які у відповідності до українського законодавства втратили свої депутатські повноваження, а також постійна роздача землі "всупереч законодавству України".

"Фракція БЮТ у Київраді неодноразово зверталась до судів, правоохоронних органів з вимогою зупинити беззаконня у Київраді, однак, київська влада надалі продовжує грубо і цинічно порушувати закони України", - йдеться в заяві.

У відповідь БЮТ започатковує збір підписів киян за проведення дострокових виборів до Київської міської ради та перевибори київського міського голови.

"Усі кияни, хто вважає, що у Києві є потреба проведення дострокових виборів зможуть поставити свої підписи та підтримати дострокове проведення виборів у наметах БЮТ, які будуть розташовані у всіх мікрорайонах столиці", .

Також БЮТ просить Верховну Раду створити слідчу комісію по розслідуванню незаконних рішень, які були прийняті Київрадою 5 скликання від початку її діяльності, пише Українська правда

Зараз ви читаєте новину «БЮТ розпочинає збір підписів за дострокові вибори мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути