вівторок, 02 жовтня 2007 14:17

БЮТ просить Ющенка розібратися з Черновецьким

Фракція БЮТ у Київській міськраді звертається до лідерів "Нашої України", президента Віктора Ющенка, Юрія Луценка і В"ячеслава Кириленка із закликом негайно провести внутрішнє розслідування щодо дій депутатів Київради, які 1 жовтня підтримали відведення земель загальною площею "понад 1 333 гектарів".

Про це у вівторок, 2 жовтня, повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

"Практично всі 676 розглянутих сесією питань завершилися тотальним грабунком київських земель, при тому, що по більше ніж 70 % рішень не мали навіть проектів питань, які повинні були отримати депутати", - заявляє фракція БЮТ у Київраді.

"В результаті брутального порушення процедури ухвалення рішень та хазарського набігу на землі Києва братви Черновецького столиця втратила понад 1 333 гектарів, серед яких багатостраждальні землі Хотівського радгоспу і урочищі Кончи-Заспи", - додає фракція.

"1 жовтня на сесії міської ради відбувся злочин проти київської громади, масштаби і нахабство якого перевершили всі кримінальні операції міської влади на чолі з Леонідом Черновецьким за час перебування його на посаді мера столиці", - вважають бютівці.

Фракція БЮТ у Київраді пов"язує це з тим, що "Черновецький добре розуміє, що перемога демократичних сил і формування демократичної коаліції у Верховній Раді створить передумови для проведення дострокових виборів у Києві, а тому в свої останні дні на посаді мера йде на пряме порушення закону заради наживи".

Фракція наголошує, що депутати Київради від БЮТ не брали участі у розгляді питань, винесених у порядок денний, "однак посібниками земельної мафії стали? блок Черновецького, соціалісти, "Громадський актив Києва", частина Партії регіонів, депутати "Нашої України", "Столичні реформи", блок Литвина та "Єдність".

"Ми здивовані і обурені тим, що в цьому переліку виявилася фракція "Наша Україна"? Ми просимо наших майбутніх партнерів по парламентській коаліції дати належну оцінку діям своїх псевдо-соратників з "Нашої України" у Київраді, відмежуватися від колосальної ганьби, сорому і цинічного злочину проти киян", - зазначають БЮТівці..






Зараз ви читаєте новину «БЮТ просить Ющенка розібратися з Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути