Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 08:57

БЮТ проголосує за виправлений Ющенком закон про Кабмін

БЮТ проголосує за виправлений Ющенком закон про Кабмін
Фракція БЮТ у Верховній Раді України проголосує за новий закон про Кабінет Міністрів, запропонований Президентом України Віктором Ющенком.

Про це у Дніпропетровську, у прямому ефірі місцевого "11 телеканалу" заявила прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.

За її словами, у новому законі достатньо повноважень для уряду.

Тимошенко уточнила, що у Кабінету Міністрів достатньо повноважень, аби навести порядок у земельних питаннях, податках та боротися з корупцією на всіх рівнях влади. "Головне, що ці процеси будуть тривати максимально публічно та прозоро", - зазначила глава уряду.

Прем"єр-міністр також наголосила: "Щоб рухатися вперед, необхідно зберегти взаєморозуміння між двома демократичними силами в Україні".

Президент України Віктор Ющенко вніс до Верховної Ради законопроект "Про Кабінет міністрів України". Документ зареєстрований 11 січня 2008 року.

Нині чинним є закон про Кабінет Міністрів, який 12 січня 2007 року прийняла Верховна Рада V скликання, подолавши вето Президента.

Раніше Тимошенко висловлювала думку, що президентський варіант законопроекту "Про Кабінет Міністрів України" скорочує повноваження уряду.

"Цей законопроект збільшує повноваження Президента і скорочує повноваження Кабінету міністрів. Ми будемо вивчати цей законопроект", - сказала прем"єр-міністр в інтерв"ю телеканалу "Інтер" 12 січня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ проголосує за виправлений Ющенком закон про Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути