Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 16:38

БЮТ продовжує грати на нервах Рибакова - до ЦВК надійшли документи щодо позбавлення його мандату

Центральна виборча комісія 2 липня отримала рішення ради БЮТ, затверджене на з"їзді блоку, щодо позбавлення Ігоря Рибакова мандату народного депутата. Про це РБК-Україна повідомило джерело в ЦВК.

Згідно з законодавством, ЦВК має приступити до розгляду цих документів не раніше, ніж 8 липня, проте кінцевий термін розгляду документів законом не окреслений. Крім того, термін розгляду документів може залежати від того, чи буде Рибаков оскаржувати рішення про позбавлення його мандату нардепа в суді, зазначив співрозмовник.

Нагадаємо, заява Рибакова про вихід зі складу коаліції була оприлюднена 6 червня. 30 червня позачерговий з"їзд БЮТ ухвалив рішення про позбавлення Рибакова мандату народного депутата.

1 липня заступник глави Секретаріату президента, Представник Президента в КСУ і ЦВК Марина Ставнійчук заявила, що для позбавлення Рибакова депутатських повноважень немає жодних правових підстав.

3 липня голова фракції БЮТ в Верховній Раді Іван Кириленко заявив, що новий народний депутат від БЮТ, який замінить І.Рибакова, складе присягу у вівторок, 8 липня.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ продовжує грати на нервах Рибакова - до ЦВК надійшли документи щодо позбавлення його мандату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути