Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 12:36

БЮТ придумав виправдання для Тимошенко, яка забула про свою обіцянку

У БЮТ заявляють, що безпосередня участь Юлії Тимошенко та Олександра Турчинова в діяльності Київради проектувалась як інструмент "швидкого наведення порядку в столиці спільними зусиллями нового мера Києва та демократичної більшості".

Про це сказано у заяві прес-служби БЮТ у відповідь на повідомлення ЗМІ про те, що Тимошенко і Турчинов здали свої депутатські мандати попри обіцянки працювати у Київраді.

У БЮТ зазначають, що за умов, коли в у Київраді була сформована демократична більшість на чолі з новим мером, "робота лідерів блоку в міській раді була б дійсно доцільною, необхідною та ефективною".

"Але ситуація, що склалася, внесла корективи в попередні плани. Завдяки брудним технологіям та підкупу мером залишився Черновецький. Зрозуміло, що незмінною залишиться і його політика руйнування та розкрадання міста", - сказано у повідомленні.

"Фракція вирішила, що за теперішньої ситуації складання мандатів Юлією Тимошенко та Олександром Турчиновим є правильним, виваженим та зрозумілим", - зазначають у БЮТ.

Водночас, як сказано у повідомленні, Тимошенко "залишає за собою всю повноту політичної відповідальності за діяльність очолюваної нею політичної сили в Київраді".

"Фракція БЮТ ефективно, з честю, з урахуванням уроків минулого виконуватиме функції опозиції до чинної столичної влади", - йдеться у ньому.

У прес-службі також зазначають, що в понеділок пізно ввечері Тимошенко взяла участь у засіданні фракції і надалі планує регулярно зустрічатися з депутатами Київради від БЮТ, а також щодня підтримувати безпосередній контакт з лідером фракції Олександром Зінченком.

Як відомо, до виборів Тимошенко і Турчинов неодноразово заявляли, що не складатимуть своїх мандатів, а відвідуватимуть засідання Київради, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ придумав виправдання для Тимошенко, яка забула про свою обіцянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути