Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2007 15:29

БЮТ преміюватиме тих, хто виявить фальсифікаторів виборів у Луганську

Блок Юлії Тимошенко виплачуватиме премії жителям міста Луганська, які допоможуть виявити фальсифікаторів на позачергових парламентських виборах в Україні 30 вересня.

Як повідомляє прес-служба блоку в суботу, про це в ході презентації даної ініціативи заявив народний депутат 5-го скликання, керівник Луганського обласного виборчого штабу БЮТ Віталій Курило.

За його словами, ті громадяни України, що "піймають на гарячому" главу, заступника глави, секретаря або члена дільничної або окружної виборчої комісії, одержать премію в розмірі 10 тис. грн. Ті, хто припинять спроби використання методу "каруселей" і інших способів фальсифікацій виборів на виборчих дільницях, одержать по 1 тис. грн.

Курило вважає, що подібні премії в першу чергу будуть стимулювати офіційних спостерігачів і самих членів комісій проводити вибори чесно. "Інформація про правду виявиться набагато дорожче фальсифікату", - сказав він.

Виплата преміальних буде здійснюватися після того, як будуть задокументовані факти фальсифікації виборів і тільки після закриття виборчих дільниць.

Представник БЮТ відзначив, що на такий неординарний крок у Луганську БЮТ вирішив піти після того, як блокові стала відома інформація про підготовку масових фальсифікацій у регіоні, що збираються здійснити "представники правлячої на Луганщині партії", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ преміюватиме тих, хто виявить фальсифікаторів виборів у Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути