Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 10:14

БЮТ підтримає план Ющенка, але трибуну Ради вже заблокував

Партія регіонів може підтримати узгоджений законопроект з подолання фінансової кризи в Україні за підписом Президента України Віктора Ющенка.

Про це журналістам у кулуарах ВР заявив нардеп від ПР Олександр Стоян: "Я не виключаю, що ми можемо підтримати президентський законопроект, тому що основні параметри, мається на увазі стабілізаційний фонд, тобто пропозиції РНБО, воно десь кореспондується з нашим законопроектом", - сказав він.

Він також наголосив, що ПР сьогодні не блокуватиме трибуну ВР.

БЮТ готовий проголосувати за узгоджений законопроект з подолання світової кризи в Україні. Про це журналістам заявив заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін.

За його словами, узгоджений законопроект підписаний Президентом України Віктором Ющенком. "Ми готові за нього сьогодні проголосувати, тому ми не блокуємо трибуну. Хто нас підтримає – подивимося за наслідками голосування", - сказав він.

Водночас на початку ранкового засідання БЮТ заблокував трибуну Верховної Ради. Парламентарії заблокували трибуну безпосередньо перед виходом керівництва парламенту. Депутати обступили трибуну і зайняли місця в урядовій ложі і президії парламенту. В даний момент вони стільцями блокують вхідні двері в сесійний зал з боку президії, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ підтримає план Ющенка, але трибуну Ради вже заблокував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути