субота, 10 травня 2008 12:46

БЮТ обіцяє дружити з Кличком і НУ-НС

БЮТ готовий співробітничати з блоком "НУ-НС" і Блоком Кличка в Київраді після її перевиборів, запланованих 25 травня.

Про це заявив перший віце-прем"єр, кандидат від БЮТ на посаду київського міського голови Олександр Турчинов в інтерв"ю "Інтерфакс-Україна".

"Я можу прогнозувати, що не залежно від того, візьмемо ми більшість чи ні, ми все одно готові нормально співробітничати з нашими колегами: з НУ-НС, із Блоком Кличка. Більше я не бачу, хто ще з потенційних партнерів має реальні шанси на прохід у Київраду", - відзначив він.

За словами Турчинова, нинішня виборча кампанія проходить традиційно з використанням "брудних" передвиборних технологій. Він назвав "нонсенсом" велику кількість кандидатів на посаду київського міського голови.

На думку кандидата від БЮТ, серед зареєстрованих претендентів на посаду мера, "5-7 реальних, 10-15 випадкових, а інші - це технічні кандидати", основна група яких висунута існуючою київською владою з метою одержати більшість у виборчих комісіях, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ обіцяє дружити з Кличком і НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути