четвер, 29 листопада 2007 08:19

БЮТ не голосуватиме за Литвина

Блок Юлії Тимошенко не розглядає можливість обрання спікером голови блоку свого імені Володимира Литвина. Про це Йосип Вінський сказав у ефірі телекомпанії "Перший національний". "БЮТ не розглядає цю можливість", – сказав він. Водночас він зазначив, що БЮТ не веде переговорів про створення коаліції ні з ким, крім як із блоком "Наша Україна–Народна Самооборона".

Вінський у черговий раз наголосив, що саме НУНС має висувати кандидатуру на посаду голови Ради, а БЮТ, у свою чергу, обіцяє її підтримати.

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олександр Стоян допускає обрання спікером Литвина в разі коаліції БЮТ, НУНС і блоку Литвина, пишуть Українські новини.

е розглядає можливість обрання спікером голови блоку свого імені Володимира Литвина.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Перший національний".

"БЮТ не розглядає цю можливість", - сказав Вінський.

Він зазначив, що його політична сила не веде переговорів про створення коаліції ні з ким, крім як із блоком "Наша Україна-Народна Самооборона".

Він у черговий раз підкреслив, що саме НУНС повинен висувати кандидатуру на посаду голови Ради, а БЮТ, у свою чергу, обіцяє її підтримати.

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олександр Стоян допускає обрання спікером Литвина в разі коаліції БЮТ, НУНС і блоку Литвина, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не голосуватиме за Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути