середа, 08 жовтня 2008 14:57

БЮТ не дасть грошей на нові вибори

Фракція Блоку Юлії Тимошенко не голосуватиме за виділення з державного бюджету коштів на проведення дострокових парламентських виборів, якщо вони будуть оголошені.

Про це журналістам заявив сьогодні народний депутат Андрій Портнов (БЮТ).

Він висловив упевненість, що указ Президента про розпуск Верховної Ради буде видано сьогодні.

Портнов також сказав, що поки що БЮТ не розглядає питання про можливе оскарження указу Президента в Конституційному Суді України.

"При всій повазі до всього складу Конституційного Суду треба визнати, що оскаржити можна щось тоді, коли правосуддя діє хоч якось", - сказав Портнов, відзначивши слабку ефективність роботи КС.

"До Конституційного Суду зараз, на жаль, можна звертатися лише для того, щоб журналісти потім не запитали, а чого ви туди не звернулися, якщо ви не згодні. На жаль, сьогодні саме так працює конституційне правосуддя. Ми не чекаємо реального результату від Конституційного Суду", - сказав Портнов, зазначивши, що позиція БЮТ полягає в тому, що ВР не може бути розпущено до 23 листопада.

Портнов зазначив, що якщо вибори відбудуться і буде обрано нову ВР, то її робота почнеться з розгляду питання про доцільність перебування Віктора Ющенка на посаді Президента, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не дасть грошей на нові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути