Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 18:29

БЮТ і НУ-НС вибачать один одному і створять коаліцію до вівторка

Фракція БЮТ вважає, що до кінця понеділка має бути узгоджений до підписання документ щодо створення демократичної коаліції.

Про це заявив журналістам лідер фракції Іван Кириленко.

"До понеділка до кінця дня ми повинні мати узгоджений документ готовий до підписання", – сказав він.

За словами Кириленка, фракція БЮТ готова підписати і коаліційну угоду, яка діяла між НУ-НС і БЮТ, але, додав він, йдеться про третього суб"єкта переговорів – Блок Литвина – і тому доцільніше підготувати новий документ.

Він зазначив, що фракція БЮТ готова підписати коаліційну угоду, яка діяла між двома блоками, хоч сьогодні, "щоб зняти всі підозри, що ведуться якісь інші переговори про створення коаліції".

Кириленко також повідомив, що троє представників від фракцій БЮТ і НУ-НС сьогодні узгоджуватимуть порядок денний на завтрашнє засідання. За його словами, БЮТ і НУ-НС направлять лист до фракції Блоку Литвина із пропозицією долучитися до процесу узгодження питань порядку денного на завтра.

Також він сказав, що завтра будуть продовжені консультації щодо створення коаліції.

Перший заступник керівника фракції БЮТ Андрій Кожем"якін, у свою чергу, зазначив, що сторони домовилися, що залишать "в стороні будь-які інформаційні війни, образи".

У той же час він додав, що деякі представники фракції НУ-НС зазначили, що не можуть гарантувати, що цього дотримуватиметься Секретаріат Президента, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і НУ-НС вибачать один одному і створять коаліцію до вівторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути