Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 17:16

БЮТ і НУ- НС ще не розподілили парламентські комітети

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що питання розподілу парламентських комітетів поки не було внесено до коаліційної угоди між БЮТ і НУНС. Про це вона сказала, відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції у середу.

"Комітети зараз не можуть бути розподіленими і зафіксованими в угоді, оскільки вони розподіляються пропорційно чисельності всіх фракцій, які є у Верховній Раді, і це може відбуватися тільки на робочій групі засідання фракцій", - сказала вона.

"У нас існує додаток в угоді, але там є лише перелік комітетів і не має закріплення за кожною політичною силою цих комітетів. По мірі того, як ми будемо з"ясовувати це питання, додаток буде заповнений і він також буде невід"ємною частиною нашої угоди", - додала Тимошенко.

Крім того, вона також зазначила, що коаліційна угода не містить жодного протоколу розбіжностей. "Ми всі документи підписали без протоколів розбіжностей. Всі питання узгоджені", - сказала Тимошенко, повідомляє "Українська правда".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і НУ- НС ще не розподілили парламентські комітети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути