четвер, 25 вересня 2008 12:56

БЮТ готовий спочатку підписати угоду з НУ-НС, а потім обговорювати умови

Фракція БЮТ готова спочатку підписати коаліційну угоду з НУ-НС і Блоком Литвина, а потім обговорювати умови створення більшості. Про це заявив заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін.

"Наша позиція така: підписуємо коаліційну угоду, а потім сідаємо і вирішуємо питання щодо умов, тому що якщо наша фракція виписуватиме ці умови, то особисто у мене, їх буде 35", - сказав він.

За словами нардепа, фракція НУ-НС перед підписанням угоди пропонує обговорити п"ять-шість умов, а Блок Литвина готовий підписати коаліційну угоду "буквально з чистого листа".

Кожем"якін вважає позицію по Грузії не такою вже й складною. "У нас є своя заява, є заява у НУ-НС і БЛ. Ми сьогодні створюємо робочу групу і до вечора якщо вони (НУ-НС і БЛ) погоджуються, то ця група напрацьовують загальну заяву, за основу якого ми візьмемо заяву ЄС", - підкреслив заступник Кириленка, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ готовий спочатку підписати угоду з НУ-НС, а потім обговорювати умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути