Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 13:46

БЮТ готовий поділися з Литвином посадами в уряді

У випадку приєднання до демократичної коаліції у складі Блоку Юлії Тимошенко та блоку "Наша Україна – Народна самооборона" третьої політичної сили, квотний розподіл посад в уряді буде переглянуто.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив керівник виборчого штабу БЮТ Олександр Турчинов.

Він наголосив, що на даний момент Блок Юлії Тимошенко не проти того, аби до демократичної коаліції приєднався Блок Литвина. Він нагадав, що згідно з раніше підписаною угодою між БЮТ та НУ-НС, посади в уряді передбачалося розподіляти за принципом 50 на 50.

При цьому Турчинов зазначив, що на даний час БЮТ не давав Блоку Литвина жодних кадрових пропозицій для того, щоб ця політична сила увійшла до складу коаліції.

За його словами, представникам Блоку Литвина було запропоновано самим визначитися з посадами, які вони хочуть обіймати в новому складі уряду.

"Поки Литвин ці пропозиції не озвучував, оскільки взяв час на аналіз ситуації", - сказав Турчинов.

Він також зауважив, що у випадку приєднання до демократичної коаліції Блоку Литвина, БЮТ втратить можливість висувати своїх представників на деякі посади в уряді. "Але для нас головне - зміцнення коаліції", - підкреслив Турчинов

При цьому він наголосив, що навіть без входження Блоку Литвина до коаліції, БЮТ та НУ-НС мають у новому складі парламенту більше ніж 226 депутатських мандатів, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ готовий поділися з Литвином посадами в уряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути