Ексклюзиви
неділя, 10 червня 2007 11:33

Буш приїде до України після виборів

Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Уїльям Тейлор сподівається, що президент США Джордж Буш приїде до України, але не до виборів.

Про це він заявив в інтерв"ю газеті "День", опублікованому 9 червня.

Відповідаючи на питання, чи відбудеться візит Дж.Буша до України цього року, як це планувалося ще в минулому році, Тейлор відповів: "Я сподіваюся, що так. Я не думаю, що це відбудеться до виборів в Україні".

Згідно з словами посла, "зазвичай Буш відвідує країни, які демократично провели вибори і в яких вже є стабільний уряд, що діє, має програму дій".

"Я також думаю, що президент Буш не хотів би, щоб якимсь чином виглядало так, ніби американський уряд задіяний в передвиборному процесі і передвиборній кампанії. Це українські вибори, і самі українці повинні робити вибір", - відзначив посол США.

На питання, чи вважає Тейлор легітимним Верховну Раду України у зв"язку з отриманою нотою від Президента Віктора Ющенка, посол США відповів: "Я не піддаю сумніву слово Президента. Я був на брифінгу, який в середу проводив Президент. Він пояснював свою позицію, використовуючи дуже чітко і акуратно сформульовані фрази. Президент сказав, що депутати завершили свою роботу в тій частині, яка випливала з їх повноважень як членів Верховної Ради цього скликання", передає "УНІАН".
Зараз ви читаєте новину «Буш приїде до України після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути