Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2014 09:50

Булатов пішов з "Автомайдану"

Булатов пішов з "Автомайдану"
Фото: espreso.tv

Міністр молоді та спорту України, колишній лідер Автомайдану Дмитро Булатов заявив, що залишає рух через зайнятість на посаді міністра.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Щоб насправді поміняти країну, зараз потрібно працювати. Навіть ні, не працювати - пахати. А не продовжувати грати у війнушку, перетворюючись на тих, кого згодом почнуть презирливо називати професійними революціонерами. Тому я йду з Автомайдану ", - написав Булатов.

Він також повідомив, що передає 212 тисяч гривень з рахунків Автомайдану, тим, кому під час акцій протесту спалили автомобілі.

"Я передаю 212 тисяч гривень, нарешті розблокованих на рахунку організації, тим хлопцям, яким до цих пір не компенсували спалені автомобілі. Штаб повинен спільно вирішити, кому, на що і скільки з цих грошей виділити. Я йду, щоб зосередитися на тому, щоб побудувати відкрите і чесне міністерство, як колись із друзями я побудував відкритий і чесний Автомайдан. Мій телефон не міняється, і я як і раніше намагаюся поговорити з кожним, хто мені дзвонить", - йдеться у повідомленні міністра.

Нагадаємо, чинний міністр молоді та спорту України був одним з лідерів Автомайдану, головою правління громадської організації "Соціально відповідальне суспільство".

Учора Булатов пообіцяв відзвітувати за всі гроші, які надходили до "Автомайдану" в присутності журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Булатов пішов з "Автомайдану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути