субота, 20 вересня 2008 11:34

Будь-яка нова коаліція буде кориснішою для країни - Клюєв

Проведення нових дострокових парламентських виборів без зміни законодавчого поля є безглуздим і марним, вважає народний депутат України від Партії регіонів Андрій Клюєв.

А.Клюєв сказав, що будь-яка нова коаліція буде кориснішою для країни, аніж вибори.

"Сьогодні вже всі визнають, що без зміни законодавчих правил вибори нічого не змінять, а лише посилять протистояння і завдадуть чергового удару по економіці", - зазначив депутат.

На думку А.Клюєва, парламентська коаліція будь-якої можливої конфігурації більше відповідає економічним інтересам України, ніж нові дострокові вибори.

"Упевнений, що будь-яка працююча коаліція буде для країни кориснішою, аніж чергові вибори. Причому з погляду інтересів країни прийнятна будь-яка конфігурація з обговорюваних сьогодні", - зазначив депутат.

А.Клюєв сказав, що навіть технічна коаліція у Верховній Раді може допомогти в оптимізації українського законодавства, спрямованій на гармонізацію відносин між гілками влади в країні.

"Коаліція може бути навіть технічною - для вирішення першочергових завдань: стабілізації економічної ситуації, а також для внесення в законодавство змін, які дадуть змогу мінімізувати конфлікти у владі, - сказав депутат. - Важливо максимально чітко розмежувати повноваження і відповідальність, усунути роздвоєність виконавчої гілки, мінімізувати загрозу авторитаризму", повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Будь-яка нова коаліція буде кориснішою для країни - Клюєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути