пʼятниця, 15 червня 2007 11:54

Брат Цушка помер від інфаркту. Міністр помстився лікарю

Серцево-судинні захворювання — сімейна проблема 44-річного міністра внутрішніх справ Василя Цушка. У середині 1990-х лікар із МВС робив його братові операцію на серці. Але той після операції помер. Кажуть, коли Цушко очолив міністерство, то звільнив хірурга, який оперував брата.

26 травня 2007 року вже самого міністра забрали з інфарктом до лікарні МВС. Але потім перевезли до Німеччини. Деякі його соратники подейкують, що у Цушка страх перед українськими лікарями.

— Я б не пов"язував те, що брат помер і Цушко злякався лікуватися в Україні. Він поїхав за кордон, бо іншого виходу не було, — заперечує нардеп із фракції соціалістів Олексій Малиновський, 51 рік. — За нашою інформацією, його хотіли заарештувати. Навіть якщо він був би на лікарняному. Його просто сховали.

Малиновський каже, що вивезенням Цушка з України займався особисто голова Верховної Ради Олександр Мороз. Водночас проблема з арештом залишається й досі. Позавчора президент Віктор Ющенко ще раз підтвердив, що буде домагатися покарання Цушка за штурм Генпрокуратури "Беркутом". За словами Малиновського, зараз міністр почувається більш-менш стабільно. Але коли повернеться до України, сказати ніхто не береться.

"Газета по-українськи"

Повний матеріал читайте нижче.

Зараз ви читаєте новину «Брат Цушка помер від інфаркту. Міністр помстився лікарю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути