Ексклюзиви
середа, 04 липня 2007 08:36

Бокий розповів, за чиї гроші Цушко лікується в Німеччині

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко перебуває у німецькій лікарні за кошти своїх колег та друзів. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив народний депутат 5 скликання Іван Бокий. Але одне прізвище спонсора таки назвав - народний депутат Ігор Урбанський.

".Є такий відомий український логістик. людина не бідна. Він народний депутат - Ігор Урбанський. Він один із тих, хто підтримує Василя Пертровича як друг", - сказав Бокий.

Він також розповів подробиці операції, яку зробили Цушку.

"Василь Петрович доволі молода людина. І те, що з ним трапилося - я читаю пресу, читаю різні сумніви - чи справді у нього інфаркт? Так у нього ж не просто інфаркт, а обширний інфаркт! І шунтування йому таки робили! Що таке шунтування - я не знаю, чи знаєте ви чи ні,- я вам скажу: це коли лопаються судини важливі - ті, що сполучають судинну систему з серцем, і доводиться тоді на нозі вирізати шматок такої ж судини і вшивати туди. Це не така проста операція...", - розповів Бокий повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Бокий розповів, за чиї гроші Цушко лікується в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути