Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2007 10:52

Богатирьова запропонувала провести парламентські вибори разом з президентськими

Лідер фракції Партії регіонів вважає, що за нинішньої кризи в Україні можливим виходом з неї є одночасне проведення виборів президента і парламенту. Про це йдеться в заяві Богатирьової, поширеній її прес-службою.

"Ультимативна вимога президента України щодо дострокових виборів Верховної Ради є неконституційною, несправедливою і неморальною. Очевидним, з погляду моїх виборців, в таких умовах має відбутись єдине політичне рішення – перевибори народних депутатів і президента", - запропонувала Богатирьова.

За словами Богатирьової, Україна не може "вдруге наступити на важкі дубові українські граблі і знехтувати Конституцією, виконуючи незаконний указ президента".

Депутатка закликала спільними зусиллями "відповідальних політиків і української громади демократичними способами чинити тиск на президента і зобов"язати його повернутися в поле Конституції".

"План компромісу відомий: сторони оголошують, що вони готові в межах національного інтересу йти на максимально глибокий діалог про державу, владу і людину. Ми готові. Президент – ні. Це і є моментом істини в розумінні ціни демократії в Україні", - зазначила Богатирьова, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Богатирьова запропонувала провести парламентські вибори разом з президентськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути