четвер, 03 травня 2007 10:56

Богатирьова закликала Ющенка не захоплювати Раду

Фракція Партії регіонів закликає провести закриті збори депутатів Верховної Ради разом з опозицією, Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Конституційним Судом та Верховним судом України, і обговорити на них шляхи виходу із наростаючої політичної кризи в Україні.

Про це заявила сьогодні на засіданні парламенту координатор парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова.

Вона також закликала Президента Ющенка утриматися від "використання силових способів управління країною".

Богатирьова вважає за доцільне провести в палаці "Україна" надзвичайні збори народних депутатів України та депутатів усіх рівнів від коаліції і прийняти на них політичну резолюцію щодо ситуації в Україні і шляхів подолання політичної кризи.

За словами координатора коаліції, дострокові вибори є завжди "ліками для хворої демократії, але якщо вони є наслідком політичного компромісу та відбуваються згідно з принципами верховенства права", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова закликала Ющенка не захоплювати Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути