Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 12:49

Богатирьова: "У співпраці Ющенка і Ахметова існує гармонія і розуміння"

Богатирьова: "У співпраці Ющенка і Ахметова існує гармонія і розуміння"
Раїса Богатирьова, секретар Ради національної безпеки і оборони, в ексклюзивному інтерв"ю журналу Кореспондент розповіла про стосунки Президента Ющенка з РінатомАхметовим і<>внутрішні перипетії у Партії Регіонів.

Богатирьова упевнена, що про відносини Президента і найбагатшого українця варто питати безпосередньо у них. Проте, вона заявила, що "Рінат Ахметов залишається дуже впливовою людиною в Партії регіонів, і Президент як глава держави не може не контактувати з наймогутнішою партією і найвпливовішими її членами".

Контакти між Ющенком і Ахметовим глава РНБО вважає цілком логічними. "У співпраці цих двох людей існує гармонія і розуміння того, що наша країна може стати дуже важливим геополітичним гравцем".

Крім того, Богатирьова як і раніше закликає політиків всіх сил приєднуватися до "цього союзу".

Про розкол в ПР вона не розповідає, кажучи лише про те, що тепер з Януковичем їй стало складніше спілкуватися. Але, в черговий раз підтвердила, що "партія у нас дисциплінована", пише Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: "У співпраці Ющенка і Ахметова існує гармонія і розуміння"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути