понеділок, 21 квітня 2008 09:06

Богатирьова не стала членом президії ПР

Поширена в пресі інформація про те, що Раїса Богатирьова обрана членом президії політради Партії регіонів, не відповідає дійсності. Відповідне "уточнення для засобів масової інформації" з"явилося на інформаційному порталі Партії регіонів.

Згідно з цим повідомлененням, Богатирьова увійшла до складу політради в списку всіх народних депутатів від Партії регіонів, які автоматично використовують це право. Кількість членів політради складає 182 людини.

Що стосується президії політради, то в неї увійшли 28 членів партії. "Звертаємо увагу засобів масовій інформації на те, що Раїса Богатирьова не входить до числа членів президії політради Партії регіонів", - говориться в уточненні.

Нагадаємо, перед початком з"їзду Богатирьова, відповідаючи на питання журналістів, чи бачить вона себе у складі керівних органів Партії регіонів, сказала: "Я себе бачу, як завжди - бійцем партії, її постійним політичним союзником, партнером своїх колег. Ви знаєте, для мене ж ролі - не головні. Хоча політики - це актори, я думаю, я свою роль виконую добре".

Політик при цьому додала, що вирішувати, чи бути їй в керівному складі Партії регіонів, будуть її колеги по партії, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова не стала членом президії ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути