Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 13:14

Блок Омельченка зняли з передвиборних перегонів

Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Київського міського тервиборчкому про реєстрацію Блоку Омельченка Олександра Олександровича для участі у виборах Київради.

Про це журналістам заявив член фракції "НУ-НС", лідер блоку свого імені і кандидат у мери Києва Олександр Омельченко, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Окружний адміністративний суд виніс 23 квітня рішення визнати рішення територіальної виборчої комісії про реєстрацію блоку так званого Омельченка Олександра Олександровича неправомірним", – сказав Омельченко.

Позов в окружний суд було подано 18 квітня кандидатом у депутати Київради від Блоку Олександра Омельченка В"ячеславом Непопом.

За словами Омельченка, тервиборчком був у курсі того, що блок-двійник Омельченка створювався громадянином Прусом Олександром Олександровичем, що змінив прізвище на Омельченко й у Дарницькому районі зареєстрував на це ім"я товариство з обмеженою відповідальністю "Народний мер Києва".

Омельченко додав, що серед контактних телефонів цього товариства фігурує телефон, що, за його даними, числиться за фірмою, засновником якої є депутат Київради від Блоку Леоніда Черновецького Андрій Заєць.

Омельченко підкреслив, що Заєць є близьким соратником зятя Черновецького В"ячеслава Супруненка, що також є депутатом Київради.

Разом з тим, за словами Омельченка, Прус протягом 2 років на створеному ним підприємстві не працював, а саме підприємство не числиться в даних Державної податкової адміністрації і не перераховує відрахування в Пенсійний фонд.

Омельченко додав, що Прус у такий спосіб числиться безробітним, хоча працює водієм у компанії Заєця.

Він заявив, що всі ці дані були відомі керівництву тервиборчкому і воно не мало морального права реєструвати створений Прусом блок на вибори Київради.

У зв"язку з цим Омельченко має намір ініціювати порушення кримінальної справи за фактом дій тервиборчкому щодо реєстрації його блоку-двійника.

Зараз ви читаєте новину «Блок Омельченка зняли з передвиборних перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути