пʼятниця, 14 грудня 2007 11:37

Блок Литвина звинуватив "регіоналів" і КПУ у корупції

Фракція Блоку Литвина не претендуватиме на посади у керівництві парламенту, вона претендує на два комітети – бюджетний і комітет з прав людини і нацменшин.

Про це сказав член цієї фракції Сергій Гриневецький.

За його словами, фракція Блоку Литвина не підтримує домовленості фракцій Партії регіонів та КПУ щодо спільного висунення кандидатури на посаду першого заступника голови Верховної Ради.

"Ми не підтримуємо, оскільки це теж є елементом політичної корупції", - зазначив він.

Як сказав Гриневецький, саме політичною корупцією можна назвати дії, коли розподіл посад відбувається за принципом: "Ви нам це, а ми вам те".

Він наголосив, що голосування за кандидатури на посади заступників голови ВР мають відбуватися за участю усього парламенту.

"Керівництво парламенту обирається усією ВР, а не коаліцією. І коаліція не може диктувати умови, тим більше, така хитка коаліція", - підкреслив Гриневецький.

Він зазначив, що фракція Блоку Литвина претендує на керівництво у двох комітетах парламенту – комітеті ВР з питань бюджету, і кандидатурою на цю посаду є Микола Деркач, і комітеті ВР з прав людини, національних меншин, і кандидатом на цю посаду є Ігор Шаров, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина звинуватив "регіоналів" і КПУ у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути