Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 09:38

Блок Литвина веде переговори з демкоаліцією

Блок Литвина веде переговори з демкоаліцією
Блок Литвина домовляється з демократичною коаліцією про подальшу співпрацю. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив народний депутат від Блоку Литвина Віктор Пилипишин.

"Ми весь час знаходимось у переговорному процесі... Домовляємось про подальшу співпрацю. В даному випадку нас сьогодні цікавить більше всього: та коаліція - демократична коаліція, як вона себе називає, яка створена на сьогоднішній день,- чи вона буде виконувати наші програмні засади? ...З 1 січня у нас піде продаж землі - ми проти цього. Проти продажу землі, поки не буде зроблена інвентаризація. Особисто я вніс закон про тендерні процедури - сьогодні реально іде грабіж держави через тендерну палату. У нас є питання по оплаті праці - про введення погодинної оплати праці. У нас є питання по мажоритарній системі - по виборчій системі. І ми за те, щоб повернутись до мажоритарної системи виборів в першу чергу на місцевому рівні. І так далі...".

За матеріалами: "5 канал".


Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина веде переговори з демкоаліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути