Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2008 16:34

Блок Литвина підтримав ініціативу Ющенка

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Литвина Михайло Сирота вважає за необхідне продовження роботи першої сесії парламенту до 1 лютого.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Трудової партії, яку очолює Сирота.

"Верховна Рада серйозно заборгувала українському суспільству в ефективній роботі. Тому, уважаю, що потрібно продовжити роботу першої сесії Верховної Ради до першого лютого. А потім, згідно із Конституцією, відкрити в перший вівторок лютого перше засідання другої сесії ВРУ", - передає його слова прес-служба.

Парламентарій підкреслює,що ефективною робота Ради буде тільки тоді, коли вона буде її координувати з роботою Президента й Кабінету Міністрів.

"(Для того щоб) уникнути муки, працювати для розвитку держави, необхідно продовжити роботу сесії до першого лютого й скоординувати діяльність Президента, уряду й Верховної Ради не навколо остаточного перерозподілу державної власності на користь основних кланів, а в плані побудови сильної української держави", - вважає він.

Фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" підтримує ініціативу Президента Віктора Ющенка продовжити сесію Верховної Ради до лютого.

Погоджувальна рада Верховної Ради розгляне на своєму засіданні в понеділок, 14 січня, питання про можливість продовження першої сесії парламенту до лютого.

Президент Віктор Ющенко закликає Верховну Раду продовжити роботу 1 сесії парламенту в період з 21 січня до 1 лютого.

Раніше Рада вирішила закрити свою першу сесію 18 січня 2008 року.

Згідно із статтею 83 Конституції України, 2 сесія Ради повинна починатися в перший вівторок лютого, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина підтримав ініціативу Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути